Relatiegeschenken

Blijf fris in het geheugen van uw klant

relatiegeschenken

Als bedrijf is de relatie tussen klant en bedrijf natuurlijk super belangrijk.  Met een relatiegeschenk kan je de band tussen klant en bedrijf onderhouden of zelf verbeteren.

Het geven van een relatie geschenk heeft allerlei voordelen.

  • Je bereikt de juiste doelgroep
  • Het is een persoonlijke manier van reclame
  • Er gaat weinig van je reclame verloren omdat je de juiste doelgroep bereikt.
JB relatiegeschenken muismat elaut mortier

Ons aanbod

jb relatiegeschenk powerbank

Powerbanks

Een gepersonaliseerde powerbank met logo. Daarbij kun je zowel basic powerbanks bedrukken, als premium- en luxeuitvoeringen met enorm veel energie aan boord.

jb relatiegeschenken muismat

Muismatten

Niemand op kantoor kan zonder: de muis. Daar hoort natuurlijk een muismat onder. Trakteer je relaties op een muismat met jouw eigen logo voor optimale zichtbaarheid van je bedrijfsnaam of merk.

jb relatiegeschenk notitie blokje

Notitie blokje

Een notitie blokje is ook een zeer handig relatiegeschenk zowel voor uzelf als voor uw klant. Wij bieden verschillende soorten notitieboekjes aan voor elk budget. 

jb relatiegeschenk keycords

Keycords

Keycords zijn zowel handig voor uw bedrijf als voor uw klant.

jb relatiegeschenk drinkfles

drinkflessen

Zorg dat uw klanten en werknemers altijd hun favoriete drank bij de hand hebben met deze hervulbare drinkflessen met uw logo op.

jb relatiegeschenk paraplu

paraplu

Ga voor een extra touch en ga voor een paraplu met uw eigen logo op. U kan kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor uw wensen en uw budget.

Zoekt u naar iets anders?

Heeft uzelf een idee voor een relatiegeschenk en staat dit er niet tussen? Geen probleem! Laat ons weten wat u zou willen en vraag een gratis offerte aan.